Poděkování

08/09/2020

„Přátelé, nejen my nyní vstupujeme do nejdivnější sezóny jakou pamatujeme.... slovy klasiků do Nejisté sezóny. Nejisté proto, že nevíme, jaká nařízení se ze dne na den změní a jak případně ovlivní náš klub, program a nejen brněnskou kulturu jako takovou. Přišli jsme o celou jarní sezónu a museli přežít léto, které pro velkoformátový hudební klub v Brně znamená každý rok samo o sobě boj o přežití. Přesto jsme tady a spouštíme program podzimní sezóny.

Vděčíme za to nejen všem zaměstnancům a spolupracovníkům klubu, umělcům, komerčním partnerům, ale zejména všem hudebním fanouškům, kteří neztratili víru, že se vše jednou v dobré obrátí, a kteří akceptovali a stále akceptují úmorné změny termínů koncertů, na které se těšili a nepožadovali a nepožadují od nás vrácení vstupného, což by pro nás bylo likvidační. Děkujeme všem, kteří nás podrželi v dubnové darovací kampani Koncert o ničem, všem, kteří v létě přišli na koncerty Hudba na Hrad na Špilberku a všem, kteří nás podpořili na Moravském náměstí na akcích Fléda uvádí. Děkujeme Odboru kultury statutárního města Brna za psychickou i finanční podporu, jíž se nám dostalo, a která zásadně pomohla udržet klub na živu, ale také umožnila řadě lidí, kteří v něm pracují (včetně blízkých spolupracovníků navazujících profesí), ustát těžkou životní situaci. Děkujeme. Moc si toho vážíme.

Díky vám všem máme nejen my, ale i celý hudební průmysl, šanci přežít tyto nelehké časy. Bohužel to vypadá, že situace může být ještě horší. My to ale nevzdáváme, nepřestáváme pracovat a dokonce i v tomto období nacházíme inspiraci a chuť do práce, která se doufejme projeví nejen v klubu, ale také v naší další promotérské činnosti v roce 2021, snad již bez omezení.

V příštím roce totiž Fléda oslaví 20 let existence, což si zaslouží něco mimořádného...

Jsme šťastní, že můžeme představit náš podzimní program, ale jedním dechem bohužel musíme dodat "změna programu vyhrazena". Snad těch změn nebude moc...
Buďte zdrávi!"


Za realizační tým Lukáš Stara