Michael Malarkey přiveze na Flédu debutové album

04/06/2018

Americký indie folkový písničkář a herec známý z Upířích deníků Michael Malarkey k nám přiveze své debutové album Mongrels, neklidný příběh touhy a naděje, ale i smutku. V prodeji budou i VIP vstupenky, jejichž součástí je osobní setkání s Michaelem Malarkeyem.

Přidejte se k události na facebooku.

PŘEDPRODEJ: 440 Kč / VIP 1290 Kč
► GOOUT.cz
► Hostel Eleven, Dominikánská 11, (denně 8-22, bez poplatků)
► INDIES, Poštovská 2

Michael Malarkey se příští rok vrací do Česka po úspěšném pražském koncertě, na kterém ukázal, že si získal srdce fanoušků, jelikož byl koncert pro velký zájem přesunut do větších prostor. Svět zná Michaela Malarkeyho především jako Enza z amerického seriálu Upíří deníky. Dle vlastních slov je však víc muzikantem než hercem. ,,Nechci, aby si lidi mysleli, že jsem jen herec, který si jako bokovku nahrál nějakou blbou desku. V tom albu je celý můj život a srdce,” vzkazuje Malarkey, jenž hraje na kytaru a skládá písničky již od sedmnácti let.

 


Album Mongrels, které vyšlo v září 2017, je velmi osobním výsledkem několika šťastných náhod, autorova sebeobjevování a spolupráce s mnoha skvělými hudebníky. Všudypřítomné téma neklidného putování a hledání cesty odráží i jeho přebal. Michael na něm vchází do temného lesa, kam ho při poslechu alba následujeme. Po dvanácti skladbách společného bloudění se vynořujeme ven obohaceni o písničkářský zážitek z rodu Cohenů, Caveů nebo Waitsů.

 


Dlouhohrajícímu albu předcházela dvě EP Feed The Flames (2014) a Knots (2015), před nimiž Malarkey jako frontman a textař punkové kapely napsal ještě pět nevydaných autorských alb. Nejposlouchanější skladbou Mongrels je píseň Scarf, která má na YouTube více než 860 000 zhlédnutí.