Tradiční koncert Monkey Business se blíží

Vánoce jsou svátky míru, klidu a hlavně Monkey Business. Česká funková stálice odehraje 21. prosince svůj už tradiční předvánoční koncert. Se svým turné s názvem Přijďte a budete spaseni letos navštíví celkem osm měst po celé republice a Fléda samozřejmě nebude chybět. Nyní zbývá pouhých 20% vstupenek.

V roce 2020 Monkey Business vydali svou už desátou studiovou desku Freedom On Sale. Autorem všech písní je skladatel, hudebník a producent Roman Holý, texty doplnil Pavel Mrázek s dalšími členy kapely. „Roman Holý napsal jedny z nejlepších písniček a já jsem strašně rád, že jsem mohl být u toho," zmiňuje Matěj Ruppert. Album přineslo mnoho zajímavých spoluprací s hosty jako Dan McCafferty, Ashley Slater, Siu Sai a Ondřej Pivec. První singly desky Do It! (If You Don’t Have Any Children) a One Boy One Girl jsou doplněny videoklipy, jejichž režii si na starost vzal sám Ruppert.

Funková uskupení okolo Romana Holého a Matěje Rupperta funguje na české scéně už přes dvacet let. V roce 2017 vystřídala Tonyu Graves na postu zpěvačky Tereza Černochová a o rok později debutovala v nahrávce Bad Time For Gentlemen. Na kontě mají desítku alb, patří k jedné z nejúspěšnějších domácích kapel a pravidelně vystupuje na klubových i festivalových pódiích.

Facebook událost: Monkey Business | Fléda | 21.12.2023

PŘEDPRODEJ/ Presale: 590 Kč (plus poplatky sítě)
► GoOut: https://goout.net/en/tickets/monkey-business/ratu/
► smsticket.cz: https://www.smsticket.cz/.../38574-monkey-business-fleda...