Pravděpodobně poslední koncert SUM 41 v ČR

Zpráva o rozpadu Sum 41 nás všechny zaskočila, plánovaný koncert 12. června na BVV se ale neruší. Naopak možná půjde o poslední možnost slyšet kanadské punk-rockery v ČR live.

Tickets -> https://www.fleda.cz/event/1618/

Afterparty letošního ročníku Rock for People nebude hostit nikoho menšího než kanadské punk-rockové legendy Sum 41. Hity jako Hell song, Over my head, Pieces nebo Still waiting mají stovky milionů zhlédnutí a formovaly dětství nejednoho z nás.

Kapela má od svého vzniku v roce 1996 na kontě 7 studiových alb a to další, v pořadí osmé (tentokrát dvojalbum) Heaven and Hell, je dle informací od kapely snad na spadnutí a bude se vracet k poctivým pop-punkovým kořenům. “Album Heaven And Hell je rozděleno na nostalgickou pop-punkovou část Heaven a metalovou část Hell, která obsahuje skladby bližší nejnovějšímu zvuku kapely.” prozradil zpěvák a kytarista Deryck časopisu Rolling Stone. Po více než 15 milionech prodaných desek po celém světě, nominaci na cenu Grammy, dvou cenách a 7 nominacích Juno Awards, Kerrang! Award a také několika cenách Alternative Press Music Awards, jsou Sum 41 stále nekompromisní a upřímnou rockovou kapelou s energií na rozdávání a současně se řadí k nejprodávanějším a nejúspěšnějším rockovým kapelám současného hudebního světa. Kapela na svých sociálních sítích 9. května oznámila konec svého fungování, svým závazkům ale dostojí a již ohlášené koncerty proběhnou.