Sen všech fanoušků kapely Poletíme? se stane skutečností

Kapela Poletíme? se vrací na Flédu k příležitosti natočení nové desky, které proběhne během koncertů 15. a 16. února. Album s názvem BEST OF DO GRAMOFONU bude mapovat ty největší hity za 15 let existence kapely a fanoušci budou mít jedinečnou šanci být jeho součástí.

Brněnská kapela Poletíme? v čele se zpěvákem a textařem Rudolfem Brančovským hraje podle svých slov original banjo punk future jazz kántry v turbošansonovém duchu. Pyšní se širokou paletou hudebních nástrojů od banja přes saxofon až po housle.

Po patnácti letech přichází čas na best of album a fanoušci budou mít možnost být jeho součástí. Ve dvou večerech 15. a 16. února zazní na Flédě ty největší hity a zároveň proběhne také nahrávání alba BEST OF DO GRAMOFONU. V pořadí šestá nahrávka vzniká po čtyřech letech od vydání té poslední a přinese průřez hudební tvorbou kapely.

Se svými spolukapelníky se Rudolf Brančovský poznal v evangelickém sboru a v roce 2007 založili prozatím čtyřčlennou kapelu. O rok později vydali debutové album Jednoduché písničky o složitém životě (2008). Po vydání nahrávky Turbošansón (2014) se ke kapele přidal Vít Kraváček na basu a Josef Zámečník převzal roli hráče na banjo. V roce 2016 odjeli společné turné s kapelou Wohnout a rok poté také s Divokým Billem. Nejnovější deska Chce to hit! vyšla v roce 2018 už v osmičlenném složení, ve kterém hrají dodnes. V roce 2019 uspořádali největší samostatný open air, který navštívilo celkem 1500 fanoušků. 

Předprodej vstupenek na oba koncerty na Flédě je již spuštěn. K dispozici jsou vstupenky na jeden večer v ceně 399 Kč nebo na oba večery za 700 Kč. Standardní kapacita koncertu bude kvůli technické náročnosti natáčení omezená.

PŘEDPRODEJ:

► Smsticket.cz: https://www.smsticket.cz/.../32650-poletime-best-off-do...

► GoOut.cz:https://goout.net/en/tickets/poletime/gsoq/

FB událost: Poletíme? BEST DO GRAMOFONU