Listopad uvede žánrově rozmanitý program

25/11/2022

Podzimní sezóna na Flédě je v plném proudu a měsíc listopad se ponese ve znamení převážně předních českých kapel. Představí se boy band MIG 21, rocková legenda Dunaj, elektropopové hvězdy MYDY nebo alternativní Zrní. Ze zahraničí premiérově do Brna zavítá milánská diva Myss Keta (IT).

Žánrově rozmanitý program zahájí stálice Mig 21. Na Flédě nás čekají hned dva koncerty, a to 2. a 3. listopadu. První večer se pomalu blíží vyprodání a druhý je již zcela vyprodaný. Kapela vyráží na podzimní turné v rámci kterého navštíví celkem deset měst. Minulý rok vydali pátou studiovou desku Džus noci (2021), ale fanoušci si na koncertech budou moct užít i starší klasické hity.

Na Flédu dorazí také extravagantní rapperka Myss Keta (IT). Milánská performerka se poprvé představí českým fanouškům 12. listopadu. Tajemná umělkyně bořící veškeré konvence přiveze strhující show spolu s nejnovějším albem Club Topperia, které vyšlo letos v květnu.

Nová sestava kapely Skyline přijede na Flédu 10. listopadu. Na počátku roku oznámili odchod Marky Rybin, kterou nahradila Natálie Míšová alias Nvtvlie. Kultovní Dunaj ve složení Vladimír Václavek, Josef Ostřanský a Pavel Koudelka zahraje 14. listopadu a představí novou nahrávku s názvem Za vodou, která vychází po dlouhých šestadvaceti letech od vydání posledního alba. Novou desku s názvem V pokřtí 23. listopadu hvězdy MYDY. V rámci stejného večera uvedou svou novinku také Circus Brothers. Desáté narozeniny úspěšného alba Soundtrack ke konci světa oslaví Zrní 24. listopadu. Kapela pořádá v rámci této příležitosti dva speciální koncerty v Brně a v Praze. Chybět nebude ani elektronický projekt Davida Doubka Ventolin spolu se supportem polských Coals, kteří vystoupí 25. listopadu.

Své si najdou také posluchači českého rapu. Na křest svého nového alba Everyday is may se 5. listopadu chystá Dorian. O dvojitý křest se postará 11. listopadu Hugo Toxxx a FNL Zone. V rámci večera vystoupí také Dollar Prync a Hard Rico. Slovenská hiphopová trojice Moja Reč pokřtí 19. listopadu album Dobrí Chlapci 4 a listopadový program uzavře 26. listopadu Cashanova Bulhar.

Vstupenky zakoupíte zde: linktr.ee/fleda2022