Rapové open-airy na konci prázdnin jsou zpět!

26/07/2022

Konec prázdnin v Brně s Michajlovem, Tafrobem, MC Geyem a Ideou 24. & 25. srpna. Vstup Z-D-A-R-M-A

Tradiční rapové koncerty se vrací i letošní rok. Místo konání se sice změnilo, ale interpreti jsou pořád špička české scény a vstup je nadále zdarma! Letos se sejdeme v prostoru mezi Galerií Vaňkovka a Fait Gallery, abychom se mohli společně rozloučit s prázdninami.

24. srpna se na stagi setkají dvě ikony brněnské scény Michajlov z 1312 Records a Tafrob, jeden z otců zakladatelů brněnské scény. Druhý jmenovaný navíc v průběhu večera pokřtí nejnovější album Maraton, se kterým se po letech vrátil na scénu. Michajlova doprovodí tradičně Marys, s Tafrobem vystoupí DJ Chocolatic.

Den poté, ve čtvrtek 25. srpna, na podiu přivítáme dva matadory labelu Ty Nikdy: MC Geye a Ideu. MC Gey alias Opičí král z Bratislavské je rapper se svébytnou videoherně-komiksovou estetikou a humornými texty. Za sebou má úspěšné desky Rap-Life a Rap-Life 2. Idea je hlava labelu Ty Nikdy a jeden ze zakládajících členů.Do všeobecného povědomí se zapsal v projektu IdeaFatte, spolu s DJ Fattem, pod kterým vyšlo několik úspěšných alb. 

Společná akce "Fléda" z.s. a klubu Fléda. Událost se koná za finanční podpory statutárního města Brna.