Rapeři na Flédě vystoupili na podporu Ukrajiny

14/03/2022

Klub Fléda uspořádal ve spolupráci s labelem Ty Nikdy benefiční rapovou show. Oběti války na Ukrajině během večera podpořilo na jednom pódiu celkem čtrnáct interpretů/ek. Vyprodaná akce vynesla více než 360 tisíc korun, které putují organizaci Člověk v tísni na sbírku SOS Ukrajina.

Jako lidé, ale také kulturní obec nechceme jen nečinně přihlížet humanitární katastrofě. Proto se snažíme pomáhat alespoň tak, jak naše profese dovoluje: narychlo jsme uspořádali benefiční koncert. Veškeré výtěžky z večera (bary, vstupy, šatna atd.) nyní putují na pomoc Ukrajině.
 
Na benefici pro Ukrajinu se vybralo neuvěřitelných 363 637 Kč!

ZÚČASTNĚNÍ UMĚLCI:
PREZIDENT LOURAJDER/BOY WONDER/MARTIN MATYS/MICHAJLOV/IDEA/MANIAK/REST/PAULIE GARAND/HELLAWANA/DANIEL VARDAN/MC GEY/DJ AKA/DJ FATTE/INPHY

Velký dík patří labelu Ty Nikdy, který přišel s myšlenkou akce. Jsme rádi, že jsme celkovou částku mohli podpořit veškerým ziskem z barů. Velký vděk si zaslouží všichni ti, kteří se na čtvrteční noci podíleli a pracovali bez nároku na honorář a výplatu. Barmani, osvětlovači, vstupaři, zvukaři, šatnářky, ochranka, produkce, interpreti. Díky!

Fotogalerie