Přesun koncertu J.A.R. a Monkey Business

04/05/2021

Dlouho očekáváný společný koncert J.A.R. a Monkey Business, který se měl odehrát 13. května 2021, je přesunut na nové datum a místo.

Je to tak, jak asi tušíte, společný koncert J.A.R. a Monkey Business bohužel nebude moci proběhnout ani v tomto květnovém termínu. Nedá se nic dělat, podle současných nařízení to prostě nejde. Prostřednictvím hudebních asociací, jejichž jsme členy, jsme vyjednávali se zástupci ministerstva zdravotnictví, a máme nové datum.
Koncertu se s největší pravděpodobností dočkáte ještě toto léto - kromě nového termínu však máme i nové místo!
Společný koncert Monkey Business a J.A.R., na který se všichni už tak dlouho těšíme, proběhne 26. srpna a to na brněnském výstavišti u paláce Morava, kde vybudujeme letní koncertní areál, s jehož plány vás brzy seznámíme.
Mrzí nás, pokud jste se těšili na kouzelné kulisy hradu Špilberk, ale věříme, že prostředí poblíž krásného funkcionalistického pavilonu Morava je náhrada, která se Špilberku přinejmenším vyrovná, v něčem jej dost možná i předčí!
Vzhledem k informacím, které máme, jsme přesvědčeni, že jsme tento dvojkoncert přesunuli naposledy! Zapište si tedy do diářů 26. srpen 2021… Jarky business se blíží