Svérázná Mucha nahraje na Flédě svůj první ŽIVÁÁÁK!

Punková formace Mucha se aktuálně nachází v největší formě a kundici. Na Flédu přijíždí 28. listopadu odehrát koncert, v rámci kterého vznikne živé LP. Audiozáznam vyjde jako BEST OF deska a fanoušci tak budou mít jedinečnou šanci být její součástí.

Brněnská kapela Mucha chystá vydání první živé desky, která bude mapovat ty největší hity. „Že je výsměch vydávat po čtyřech albech a 10 letech existence BEST OF album a navíc živě? Ano je, samozřejmě. Ale je potřeba si uvědomit, že jen tak se lze dostat na dřeň a k surové podstatě této stále nepochopené a nedoceněné kapely z Brna,” přibližuje Mucha celý projekt. Vznik alba mohou fanoušci finančně podpořit na platformě Donio. Vybrané peníze poslouží k pokrytí veškerých nákladů od samotného nahrávání přes postprodukci až po výrobu LP. Nahrávání proběhne na koncertech v pražském Paláci Akropolis a hlavně 28. listopadu před domácím publikem na Flédě. Vstupenky na koncert jsou k dispozici v předprodeji za 350 Kč.

Mucha vznikla v roce 2013 okolo zpěvačky Nikoly Muchové. Jako čtyřčlenné uskupení funguje už deset let, i když se původně mělo jednat pouze o jednorázový projekt. Provokativní formaci nechybí vytříbený humor a především přímočarost v textech i vystupování. Za dekádu existence vydali celkem čtyři alba - punk-folkový debut Slovácká epopej (2013), desku Josefene (2014), přelomové album Nána (2016) a prozatím poslední Tos Posrals (2019).

Facebook událost: MUCHA NA FLÉDĚ

PŘEDPRODEJ/ PRESALE: 350 Kč (včetně poplatků sítě)