Mig 21 - VYPRODÁNO

Zařazeno v Pop

FB událost
Čtvrtek Listopad
02
  • start: 18:30
  • cena předprodej: 320 Kč

Exkluzivní dvojkoncert populární taneční, pěvecké a striptérské skupiny Mig 21. Na Flédě odstartují své podzimní tour Svoboda není levná věc. Připravte se na divokou show a taneční kreace Jiřího Macháčka.

Přidejte se k události na facebooku

HARMONOGRAM
18:30 otevření klubu
20:30 MIG 21
afterparty DJ Brad

 

Mig 21
Kapela ve složení Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (trubka, klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Adam Stivín (baskytara) nás svými dadaistickými texty a multižánrovým popem drží mimo realitu všedního dne už od roku 1998.
Členové jsou úzce svázaní i s filmem. Jiří Macháček je ikonický herec své generace (Samotáři, Jedna ruka netleská, Horem pádem, Vratné lahve, Muži v naději, Pohádkář, Wilsonov), písničky Mig 21 se objevily třeba ve filmu Tomáše Vorla Skřítek. Jirka Macháček společně s Tomášem Polákem napsali úvodní píseň k filmu Muži v naději a Pavel Hrdlička, který hraje na trubku a na klávesy, je oceňovaným filmovým střihačem (Český lev za snímky Protektor a Hořící keř).

 

Diskografie:
Snadné je žít (2001)
Udělalo se nám jasno (2002)
Pop Pop Pop (2004)
Best of (2007)
Mig 21 & LELEK Orchestra – Naživo (2009)
Album (2014)

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI